2018-ban szülészeti szolgáltatások csak a Róbert Károly Magánkórházban

2017 év végén eldőlt: jövőre kizárólag magánkórházban tudunk lehetőséget biztosítani szülészeti szolgáltatások igénybevételére.

A utóbbi években egyre nehezebb volt az általam képviselt szakmai elveket állami keretek között is fenntartani. Az anya és gyermek egészségének elsődleges figyelembevétele, a háborítatlan szülésélmény bizotsítása és az ehhez szükséges környezet egyre inkább kizárólag magánegészsgügyi keretek között látszott kivitelezhetőnek. Az állami szféra bizonytalansága, a szakmai színvonal ingadozása, a jogi keretek hiánya arra késztettek, hogy döntést hozzunk.

A döntés pedig bár nehéz volt, de megszültetett. Az általam képviselt szakmaiság csak úgy tartható fent, ha befejezem az állami szférában való tevékenységemet.

Kérek mindenkit, aki szeretne felkérni gyermeke világra segítéséhez és az ezt megelőző időszakban is hozzám fordulna, tájékozódjon a megváltozott feltételekről. 2018-ban a korábban tett vállalásaimat sem tudom teljesíteni, de mindent megteszek azért, hogy ebben a választási helyzetben az érintettek a számukra legjobb döntést hozzák meg, bármit is választanak majd.