Magamról

portrait
 

Szülészettől a rákmegelőzésig, HPV gondozásig és gyulladáskezelésig

1966 karácsonyán születtem Pécsett, ahol iskoláimat végeztem, férjhez mentem és négy gyermekem született. A szülészet - nőgyógyászati tevékenységemet 1997-ben kezdtem.

2007-ben családorvosi szakvizsgát  tettem és azóta háziorvosként is dolgozom.

2008-ban családommal Budapestre költöztünk és a Szent István Kórház szülészetén folytattam munkámat. Egy olyan csapatba kerültem, ahol egy teljesen más, hozzám sokkal közelebb álló, baba-mama barát szülészeti szemléletet ismertem meg és sajátítottam el. Ezért nagyon hálás vagyok Dr. Siklós Pál osztályvezetővezető főorvosnak és minden kollégámnak, akik elfogadtak és mindenben segítettek. 2020. júliusáig a Róbert Károly kórházban dolgoztam külsős szülészorvosként. Jelenleg szüléseket nem vállalok, folyamatban vannak egyeztetések magánkórházi háttér megteremtéséről.

Praxisom fókusza az évek során változott, 3 éve a szülészet mellett a nőgyógyászati gyulladáskezelés, a HPV fertőzöttek gondozása, méhnyakrák megelőzése és kezelése a fő fókusz. Büszke vagyok arra, hogy egyetlen páciensemnél sem fordult elő, hogy gondozásom alatt a javaslataim betartása mellett kialakult méhnyakrák miatt műtétre került volna sor.  Ez az általam kifejleszett komplex méhnyakrákszűrésnek köszönhető, amellyel a hölgyek biztonságban tudhatják magukat a méhnyakráktól és a HPV által okozott további rákos megbetegedésektől. Továbbra is megmaradt a várandósok gondozása, töretlen lelkesedéssel.

Dr. Kassai Enikő

 

Olvasson tovább: